Servicii

Societatea AMENAJARI VADUVA CONSTRUCT  executa design interior adaptat dimensiunilor spatiului ,necesitatilor,a  stilului si a destinatiei incredintata de dumneavoastra.

Designul Scafelor, Grinzilor, Formelor si diferitelor Modele din Gips Carton se pot creea si cu ajutorul si imaginatia clientului.
Ce putem spune despre un apartament in care camerele sunt mici si inghesuite. Decat un singur lucru: Incomod !
Nu trebuie sa intrati in panica, pentru ca noi va putem ajuta cu  idei si solutii chiar si acolo unde pare imposibil acest lucru. Constructia de scafe, forme din gips carton sau chiar realizarea de constructii cu functionalitati multiple va poate ajuta sa va compartimentati apartamente.

SC AMENAJARI  VADUVA CONSTRUCT SRL executa si lucrari de montaj gresie/faianta, zugraveli, finisaje interioare in functie de doleantele clientilor:

Amenajari Interioare / Decoratiuni Interioare Venim in intampinarea visurilor si dorintelor dvs, cu o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul amenajarilor ( decoratiunilor ) interioare.
Oferim o gama larga de servicii: montaj  gips garton (RIGIPS, KNAUF), placari pereti, placari plafoane ( tavane ) false, montaj pereti despartitori,compartimentari, tavane casetate, scafe rigips, design gips carton, modele gips carton, forme gips carton, mobilier gips carton, dressing-uri gips carton, baruri gips carton, arcade, rafturi gips carton, zugraveli, montaj placocem, betopan, montaj gresie/faianta, finisaje, amenajari mansarde, amenajari apartamente, vile, spatii comerciale, birouri etc.

Mansarde (Mansardari)

Amenajarea spatiului nefolosit din poduri si mansarde, reprezinta de departe cea mai economica modalitate de a castiga spatiu locuibil. Argumentele in favoarea acestei solutii sunt mai buna folosire a spatiului existent reamenajat si rapiditatea obtinerii unui spatiu locuibil suplimentar. Sistemele gips carton indeplinesc prin combinarea panourilor din gips carton cu materiale fono si termoizolante, toate conditiile impuse unor asemenea structuri de catre standardele de economie si confort. Prin tehnologia de montaj uscat , tehnologie ce s-a dovedit eficienta si de calitate, se evita umezirea elementelor din constructie existenta. Spatiile amenajate pot fi folosite imediat dupa incheierea executiei. Sistemele gips carton asigura indeplinirea tuturor regulilor standard privind protectia impotriva incendiilor. Structurile gips carton pot asigura, fara probleme, normele privind constructii de rezistenta la foc de la F30 minute pana la F90 minute.

Montaj Gips Carton

Societatea AMENAJARI VADUVA CONSTRUCT  ofera servicii de realizare a compartientarilor, plafoane false, placari gips carton, tavane casetate . Un loc aparte  il are realizarea mobilierelor, scafelor, formelor, designului si decoratiunilor in sistemul gips carton (RIGIPS, KNAUF).

Pereti de Compartimentare (despartitori) din Gips Carton 

Prin folosirea peretilor de montaj gips carton pot fi obtinute (in comparatie cu sistemele conventionale de realizare a peretilor de compartimentare) avantaje relevante din punctul de vedere al costurilor. Spatiul liber din interiorul peretilor este ideal pentru amplasarea rationala a diferitelor tipuri de instalatii, iar suprafata instantaneu uscata a peretelui poate fi vopsita, tapetata sau lambrisata fara intarziere. Sistemele gips carton suporta orice comparatii cu peretii traditionali chiar si din punct de vedere al izolatiei fonice si al rezistentei la foc, iar greutatea peretelui este de numai 25 – 50 kg/m2. Sistemul cel mai folosit este cel cu montanti si structuri de sustinere de metal. Se pot insa folosi si structuri de sustinere din lemn, de exemplu montanti de 6X6 cm. In functie de cerintele fizice si constructive ale constructiei, se pot realiza pereti simpli sau dubli. Calitatile fizice si statice ale peretilor rezulta din conlucrarea structurii de sustinere cu panourile gips carton  si cu straturile izolante din interiorul peretelui. In acest fel rezulta elemente de constructie adaptate la diferite conditii constructive. In cazul unei modificari a functiunii cladirii, peretii de montaj gips carton se pot demonta fara mari eforturi.

Placocem, Betopan

SC AMENAJARI VADUVA CONSTRUCT SRL executa si montaj cu placi placocem, betopan: Placile PLACOCEM, BETOPAN permit realizarea de lucrari in toate tipurile de spatii, cu exceptia celor care prezinta o temperatura negativa. Placile sunt foarte indicate pentru spatiile cu umiditate ridicata sau in cele in care peretele poate intra in contact cu apa. Placa PLACOCEM,BETOPAN poate fi utilizata la inchiderile exterioare indiferent de functiunea cladirilor, fiind un materialul indicat in realizarea solutiilor de montaj uscat, datorita rezistentei la socuri mecanice si la umiditate.

Conform determinarilor specifice, placile PLACOCEM,BETOPAN nu sufera degradari in urma ciclurilor de inghet-dezghet, de asemenea, incercarile climatice, treceri prin temperaturi extreme intr-un interval de timp scurt, nu lasa vreo urma asupra lor. Placile pot primi orice finisaj exterior, ajutand astfel la rezolvarea estetica a fatadelor. Vopselurile de exterior, tencuielile colorate sau nu, subtiri sau clasice, placajele uscate sau umede, sunt solutii care se adapteaza rapid la suportul alcatuit din suprafetele netede ale acestor panouri

Plafoane Suspendate , Tavane False, Tavane Casetate

Plafoanele suspendate cu structura de sustinere de lemn sau metal se folosesc pentru a reduce inaltimea incaperilor sau pentru a ascunde instalatiile montate in spatiul mascat. In plus, prin combinarea plafoanelor suspendate cu materiale fonoizolante din fibre minerale, se pot obtine imbunatatiri suplimentare:reducerea costului de incalzire, prin imbunatatirea izolatiei termice;imbunatatirea izolatiei fonice aeriene, a planseului existent cu valori de pana 8 dB;scaderea nivelului fonic si reglarea ecoului prin panouri Rigips cu goluri si slituri;cresterea rezistentei la foc a constructiei.

Tavane Casetate

Plafonul suspendat in plan orizontal sau vertical este compus din modele 600×600 mm , de fibra minerala compacta cu sau fara perforatii , cu partea vizibila vopsita alb.
Panourile se fixeaza pe o structura metalica de sustinere,formate din profile sectiune T cu partea vizibila alb mat / alte culori, pe lateralele careia sprijina panourile.
Structura de sustinere este astfel compusa incat sa formeze module de 600×600 mm sau 600×1200, profilul perimetral sprijinandu-se pe profil sectiune L la culoare cu structura.